APA YANG ANDA PELAJARI
TARIKH :19.2.2011 SABTU
MASA : 10.30 PAGI -2.00 PTG
TAMAN PINGGIRAN USJ (DEKAT DENGAN KILANG GULA CSR BATU 3 SHAH ALAM.)
1.CARA MEMBUAT BUTTERCREAM
2.CARA MENGADUN BANCUHAN COKLAT YANG MUDAH DAN CARA YANG BETUL MEMASUKKAN BANCUHAN KE DALAM SOLO CUP.
3.BAGAI MANA MENGEMAS KINI KAN SOLOCUP SELEPAS BANCUHAN DI MASUKKAN
4.CARA MENJAGA SUHU OVEN DAN TIP -TIP DAN TEKNIK KETIKA CUPCAKES DI BAKAR.
5.PENERANGAN DEMI PENERANGAN DI BERIKAN OLEH SAYA TENTANG COLOUR ICING,APA ITU NOZZEL ,COOPER DAN BANYAK LAGI...
7.SELEPAS MENGENALI COLOUR ICING ,COOPER,DAN NOZZEL SAYA TERANGKAN BAGAIMANA CARA CARA NAK MASUKKAN KE DALAM PIPING BAG.
8.SAYA JUGA TERANGKAN TIP-TIP BERGUNA TENTANG ICING BUTTERCREAM
9.ANDA AKAN LAKUKAN SENDIRI CARA CARA MELETAK DAN MENGAULKAN WARNA KE ICING BUTTERCREAM .
10.ANDA AKAN MEMPELAJARI CARA MEMEGANG DAN TEKNIK YANG BETUL MELETAKKAN ICING BUTTERCREAM KE DALAM PIPING BAG.
11.CARA BETUL MELEPA BUTTERCREAM KE ATAS CUPCAKES
13.ANDA AKAN DIAJAR ,CARA MENGHIAS CUPCAKES BUTTERCREAM ,PIPING JE,EDIBEL IMAGE DAN FONDANT......
14.INI ADALAH SEBAHAGIAN CUPCAKES YG AKAN ANDA PELAJARI NANTI.....16 BIJI CUPCAKES HASIL PERTAMA ANDA AKAN DI BAWA PULANG ....
JIKA ANDA BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA PUAN ANIEZA DI NO 0162907312